A Talajtechnika Kft. a Filtrexx International által, az Amerikai Egyesült Államokban kidolgozott és közel tizenöt éves múltra visszatekintő, a környezet megóvását, szebbé, jobbá és zöldebbé tételét biztosító technológiák kizárólagos képviseletét, értékesítését látja el Magyarországon és a környező országokban.
A Filtrexx® környezetbarát, zöld technológiái rendkívül széles körben alkalmazhatók, többek között: nehezen kezelhető földcsuszamlások megfogására, erodált partfalak mentésére, rekultiválására, árvízvédelemre, özönvízszerű esőzések káros hatásainak megelőzésére, csökkentésére, zagyvizek, csurgalékvizek szűrésére, kis és magas támfalak építésére, növénytermesztésre, kertépítésre és még számtalan területen.
Éppen ezért cégünk eltökélt szándéka valamennyi érintett területen a Filtrexx® kínálta lehetőségek, megoldások, széleskörű bevezetése és alkalmazása, amelyben örömmel látjuk Önt is partnerünkként!

A FILTREXX® LÉNYEGE: EREDETI. SZABADLMAZTATOTT. BIZONYÍTOTT.

A Filtrexx vállalatot a mindenhol tiszta víz, a természetes termőföldek, az egészséges élelmiszerek és a boldog emberek jövőképét szem előtt tartva alapította Rod Tyler. Agronómusként teljes mértékben felismerte, hogy a szerves alapú természetes eszközök jóval hatékonyabban alkalmazhatók a káros csapadékvizek távoltartásában, a vizek szűrésében, a biológiai alapú hulladékfeldolgozásban, valamint a növényzet megtelepítésében, mint a mérnöki köztudatban korábban elfogadott, ember alkotta, de mégis természetellenes megoldások. Ezen gondolatoktól indíttatva 2001-ben Rod Tyler megalkotta a vizek szűrésre alkalmas komposztzoknit. Az éveken át tartó kutatás és megfelelőségi tesztek eredményei vitathatatlanul bizonyítják, hogy a Filtrexx® technológia nem csupán az elérhető legzöldebb üledékkezelési és talajeróziót gátló, megelőző és rekultiváló technológia a piacon, hanem a leghatékonyabb is egyben. Mint fenntartható értéket, a Filtrexx kifejlesztett egy fenntartható értékláncot alkotó BIO alapú termékkört.

 

Go top